Sitemizden vermiş olduğunuz siparişlerde pırlantalı ve altın ürünler sizin için özel bir şekilde sıfırdan üretilmektedir.Bu yüzden sadece seçili ürünlerde iade talebi oluşturabilirsiniz.Ürünlerinizde size teslim edildikten sonra kullanıcı kaynaklı telafi edilebilecek herhangi bir hasar oluşur veya ölçü değiştirmek isterseniz firmamızdan kargo ücreti hariç ücretsiz onarım ve yenileme hizmeti alabilirsiniz.İade edilen ürünler merkezimize geldikten sonra kontrol sürecinde 5 iş günü içerisinde atölyemize iletilerek incelenir.Üründe herhangi bir hasar varsa ya da ürününüz cayma hakkınızı kullanabileceğiniz şartlara uygun değilse bu ürün, raporlanarak tarafınıza geri gönderilir ve size telefon veya e-mail ile bilgilendirme yapılır.

Ancak ürününüz cayma hakkına uygunsa 5 günlük kontrol sürecinden sonra ürün tutarı, hangi yöntem ile sipariş vermişseniz, o şekilde iade edilir ve %20 işçilik kesintisi uygulanır.

Tarafımıza ait olduğu ibraz edilen tüm ürünlerde tamir ve bakım servis garantisi süresizdir. Kullanıcı hatası sonucu telafisi zor olan tamir ve bakım işlemleri ücrete tabidir.

Tüketicinin çok özel istek ve talepleri uyarınca üretilen veya üzerinde değişiklik ya da ilaveler yapılarak kişiye özel hale getirilen ürünlerde tüketici cayma hakkını kullanamaz. Yüzüklerde sonradan ölçü değişimi yapılması, kolyelerde sonradan zincir uzatma ya da kısaltma gibi işlemlerin yapılması durumunda kayıpsız iade hakkı kullanılamaz.

İade etmek istediğiniz siparişlerinizi size gönderilen şekliyle ürün, fatura-irsaliye, sertifika ve varsa hediye ürünlerle birlikte eksiksiz olarak, size bildireceğimiz kargo gönderi koduyla göndermeniz gerekmektedir.

İade ürünün bize ulaşmasının ardından bedeli sipariş kredi kartı kullanılarak verildiyse kredi kartına, havale/EFT yoluyla verildiyse banka hesabına iade edilir.